Food Festival 2023

Zondag 4 juni 2023

Een dagje uit voor het hele gezin
Zondag 4 juni: Family Food Festival Breehees in Goirle
Op zondag 4 juni organiseert Camping Breehees het inmiddels welbekende “Family Food Festival” in Goirle. Ga er gezellig een dagje op uit met het hele gezin en verken het festivalterrein want er is van alles te doen! Natuurlijk zijn er weer diverse foodtrucks en kraampjes aanwezig met een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Verder is er tal van ander vermaak te denken aan een spectaculaire paardenshow van niemand minder dan de Future Guys, My Little Ponies, Nederlands springamazone Bianca Schoenmakers, een speciaal kidsplein, diverse demonstraties en live muziek van Roland Verstappen en de band That’s Live. Het terrein van en rondom Camping Breehees  is op 4 juni omgetoverd tot festivalterrein en voorzien van relaxte zitplekken, statafels en een overdekt gedeelte door middel van tenten.

Programma
Je bent dus van harte uitgenodigd op zondag 4 juni op het terrein van Camping Breehees waar je gratis kunt parkeren. De entree bedraagt 2,50 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Het festival vangt om 10.00 uur aan en eindigt om 20.00 uur. Wat er zoal op het programma staat? Natuurlijk kraampjes en foodtrucks met allerlei lekkers van spareribs, pulled pork, zelfgemaakt gebak en Italiaans ijs tot en met seizoensproducten en bubble waffles. Verder staan er diverse kraampjes met leuke cadeau artikelen en hebbedingen. Ook dit jaar zijn er weer spectaculaire shows van o.a. de Nederlandse springamazone Bianca Schoenmakers, My Little Ponies, een stoere roofvogelshow en nog veel meer. Daarnaast kan je een kijkje nemen in een beautysalon en worden de zagen weer in de houtblokken gezet om er mooie kunstwerken van te maken en er is nog veel meer te doen. Teveel om allemaal op te noemen. Ook aan de kinderen is er gedacht met een kidsplein waar Zotte Lotte voor vermaak zal zorgen.

Muziek
De Nederlandstalige troubadour Roland Verstappen komt zijn opwachting maken bekend van o.a. zijn hits “Helemaal Niets” enZij is een Wonder” en Coverband That’s Live komt de festivalsfeer verhogen met een spetterend optreden om de dag helemaal af te maken!

Noteer in je agenda
Family Food Festival, een dagje uit voor het hele gezin. Zondag 4 juni van 10.00 tot 20.00 uur, bij Camping Breehees; Breehees 6 Goirle. Het is echt een dag voor het hele gezin dus voor jong en oud zal er genoeg te beleven zijn. We adviseren je om onze Social Media kanalen in de gaten te houden voor leuke updates!