Meer informatie

Laat hier je gegevens achter zodat we na de open dag contact met je op kunnen nemen om meer informatie te verstrekken over het onderdeel van je keuze!

  • Wij bieden een proefles aan als privéles of in groepsverband. De kosten hiervoor bedragen gemiddeld 27,50 per deelnemer. Alle aanvragen worden op volgorde behandeld en vol = vol!

Open dag

Kom jij een kijkje nemen op 2 september?

Noteer zaterdag 2 september nu in je agenda want dan organiseren wij een open dag van 11.00 tot 16.00 uur om onze nieuwe paardenbak en alle mogelijkheden daaromheen aan jullie te showen! Tijdens onze open dag vertellen we je graag meer over:

• Onze gloednieuwe paarden-kinderfeestje
• De paardrijlessen voor kids en volwassenen
• Onze pensionstallen

Daarnaast kun je deelnemen aan een stokpaardjesrace en zal ruiter Jef Bax aanwezig zijn. Jef heeft veel wedstrijdervaring t/m 1.30 mtr niveau en focust zich voornamelijk op het opleiden, trainen en op wedstrijd uitbrengen van jonge paarden. Tijdens onze open dag zal hij enkele clinics showen en geeft hij jullie informatie over de lessen die hij gaat verzorgen voor kids en volwassenen die op wedstrijdniveau willen komen trainen.

Ben jij dus een echte paardenliefhebber? Noteer 2 september dan alvast in je agenda en kom zeker even een kijkje nemen!

Bekijk onze actuele openingstijden

Kunnen wij je helpen…