Wandeltochten

Activiteiten zijn te boeken van 1 maart – 31 oktober

Door de bossen, heidevelden
en oer-Hollandse akkers

Vanuit Camping Breehees ben je op loopafstand van prachtige bosgebieden, vennen, uitgestrekte heidevelden, en oer-Hollandse akkers. Een ideale omgeving voor een wandeltocht in de vrije natuur. En dat is natuurlijk nog interessanter onder leiding van een gids!

Een wandeling duurt 1 tot 4 uur (met een tarief van €60,00 per uur) Je kunt met een groep deelnemen aan deze activiteit wanneer je met minimaal 20 personen bent.

Wandelen met gids
Wil je nog meer te weten komen over de Breese omgeving? Dan raden wij een wandeling met een gids aan. In samenwerking met “Gôolse Geheimen” bieden wij super leuke wandeltochten aan. De tocht duurt 1,5 tot 2 uur en je hoort mooie (historische) verhalen over alle geheimen die je onderweg tegenkomt. Voor groepen van 20 personen hanteren wij hiervoor 5 euro per persoon. Ben je met meer of minder mensen? Neem dan gerust eens contact op voor de mogelijkheden! Extra leuk: een wandeltocht onder leiding van een gids is voor jong en oud ook een hele leuke activiteit ter invulling van een familiedag.