WAUW! Wat hebben wij een gave start van de maand gehad. Allereerst hebben SuperHuub en ik ons 12,5 jarig huwelijk gevierd. Wat hebben we een super leuk feest gehad zeg. Vervolgens met zijn allen flink de schouders eronder om alle puntjes op de i te zetten voor het Family Food Festival. We hebben echt een mega gaaf festival achter de rug. Het weer was echt prachtig en wat zijn we trots dat zoveel van jullie een bezoekje hebben gebracht aan Camping Breehees. En wat zijn wij super trots op al onze vrienden, kennissen, medewerkers, alle ondernemers en iedereen die samen met ons Family Food Festival 2023 tot een groot succes heeft gemaakt! Het is niet in woorden uit te drukken en we kunnen het niet vaak genoeg zeggen, maar: 1000 x DANK!

Paardennieuws
Hoera voor Bontfire en Sparky! Zij zijn weer een jaartje ouder geworden en we hebben ze natuurlijk even extra in het zonnetje gezet op hun verjaardag. Daarnaast is onze lieve pony Cookie drachtig. In het voorjaar van 2024 verwachten we dus weer een veulentje.

Onze paardenjuffen zijn nog steeds druk bezig met het behalen van hun instructeursdiploma. Paardenjuf Angela heeft inmiddels ook haar diploma behaald en daar zijn we super trots op!!

Zomeravonden 2023
In juli en augustus hebben we weer diverse woensdagavonden geselecteerd om jullie te ontvangen tijdens onze “Bourgondische zomeravonden”. Je geniet onbeperkt van Gamba’s en spareribs natuurlijk gecombineerd met frisse salade en aardappeltjes. Lijkt het je leuk om een zomeravond te bezoeken? Bekijk dan de datums voor dit jaar en reserveer een plaatsje via onze website: https://breehees.nl/product/zomeravonden/

Kom onze nieuwe paardenbak bekijken tijdens onze open dag!
In september organiseren we een superleuke open dag om onze nieuwe paardenbak en alle mogelijkheden daaromheen aan jullie te showen. Houd onze Social Media kanalen in de gaten want we laten jullie snel meer weten over het volledige programma en natuurlijk de datum van onze open dag!

Groetjes
Paardenjuf Carolien