Het was weer een topseizoen! Wat hebben wij veel leuke gasten mogen ontmoeten en natuurlijk hebben we ook weer veel “bekende” gezichten terug gezien. Onze openingstijden zijn inmiddels weer aangepast en vanaf nu kun je op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur bij ons terecht. Het terras met speeltuin is dan gezellig geopend dus we hopen op nog wat mooie najaarsdagen voor de herfst echt van start gaat.

Ponykamp
Over de herfst gesproken; onze ponykampen komen in zicht! Paardenjuf Carolien is super trots om te vermelden dat ponykamp 1 volledig volgereserveerd is. We hebben alleen in het weekend van 20 t/m 22 oktober nog wat plaatsjes beschikbaar. Aangezien we dit jaar voor het vijfde jaar op rij onze ponykampen organiseren gaan we dit natuurlijk extra feestelijk vieren. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan een geheel verzorgd weekend inclusief eten, drinken, overnachtingen en heel veel ponyplezier? En ben jij tussen de 7 en 14 jaar? Schrijf je dan nog snel in via: https://breehees.nl/ponykamp-2023/ 

Paardennieuws
We hebben leuk nieuws te melden want we hebben op dit moment maar liefst 4 pony’s die drachtig zijn! Cookie, Suus, Suzanne en Nina zullen allemaal in het voorjaar van 2024 gaan veulenen. Wij kunnen niet wachten!

Maisdoolhof
Ons maisdoolhof is nog tot eind september geopend. Voor slechts 3 euro mag je ons reusachtige doolhof betreden en ontvang je een startkaart. In het doolhof zijn leuke opdrachten en als je deze goed oplost maak je kans op een slagroomtaartje van Maria Bakt! Kom jij een poging wagen om de uitgang te vinden? Natuurlijk ook erg leuk om te combineren met een bezoekje aan ons terras met speeltuin.

Wandelpony
Op alle zondagen in september is het bij Camping Breehees weer mogelijk om op stap te gaan met onze wandelpony. Je wandelt een route van ongeveer 1,5 uur door de bossen en mag natuurlijk ook op de pony rijden. Een superleuke zondagmiddagactiviteit met kinderen dus.
Boek snel een plaatsje via: https://breehees.nl/product/wandelpony/ want vol = vol!!

Paardrijlessen voor kids!
Tijdens onze open dag, begin september, hebben wij veel paardenliefhebbers mogen ontvangen waarvan er ook veel aanmeldingen zijn binnengekomen voor onze paardrijlessen. We waren echt omver geblazen door al jullie enthousiasme!

Heb je onze open dag gemist maar wil je toch graag op een positieve en laagdrempelige manier in een klein groepje (leren) pony rijden? Meld je dan nu aan voor onze paardrijlessen in Goirle! De lessen worden verzorgd in onze gloednieuwe overdekte paardenbak. Meer informatie: https://breehees.nl/paardrijlessen/

Professionele springcursus
Onze professionele springcursus, welke we aanbieden in samenwerking met ruiter Jef Bax, gaat ook binnenkort van start. Wil jij je klaarmaken voor het nieuwe winterseizoen? Meer inzicht krijgen in parcours rijden? Meer wedstrijdervaring opdoen? Dan is een springcursus onder leiding van ruiter Jef Bax iets voor jou! In november start er een nieuw cursusblok dus meld je snel aan via https://breehees.nl/professionele-springcursus/ want vol = vol!!

Groetjes
Paardenjuf Carolien