Ondanks dat het ons vakantieseizoen dit jaar nog niet van start is gegaan voelt het al wel een beetje zo. Wat hebben we al veel contact gehad met gasten die dit jaar onze camping (weer) willen komen bezoeken. De boekingen stromen binnen en wij kunnen echt niet wachten tot we jullie weer mogen ontvangen op onze camping in Goirle. Zoek je nog een leuke Brabantse familiecamping voor dit jaar? Bekijk dan snel of we nog een plaatsje beschikbaar hebben via https://breehees.nl/boek-online/.

Carnaval 2024
Carnaval komt alweer in zicht en daarmee natuurlijk ook de carnavalsvakantie. En ik zou geen Paardenjuf Carolien heten als we dat zomaar aan ons voorbij zouden laten gaan. Daarom heb ik eens met mijn paardenjuffen rond de tafel gezeten en een super tof paardenprogramma in elkaar gezet. In de carnavalsvakantie kun je bij Camping Breehees:

  • Op stap met een wandelpony. Loop een door ons uitgezette route van circa 1,5 uur door het bos. Je kunt gezellig met je pony wandelen of er tijdens de tocht op rijden. Boek snel een plaatsje in de carnavalsvakantie van woensdag 14 t/m zondag 18 februari want vol = vol https://breehees.nl/product/wandelpony/
  • Een privéles boeken! Onze paardenjuffen staan te trappelen om je in onze gloednieuwe overdekte paardenbak te ontvangen. We stemmen een privéles altijd af op de behoeften, de leeftijd en het niveau van de ruiter. Reserveer snel een plaatsje op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag in de carnavalsvakantie via: https://breehees.nl/product/priveles/#

Eten bestellen? Breehees bellen!
Ook in februari staan onze koks weer klaar om de lekkerste gerechten te bereiden waar je thuis van kunt smullen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tussen 16.00 en 20.00 uur bij ons bestellen en afhalen. Denk aan spareribs, burgers, pizza’s, salades en speciale kids menu’s. Bekijk onze menukaart online en bestel via: https://breehees.nl/eten-bestellen/ . Bellen mag natuurlijk ook, dan volgens ons vaste recept: Eten bestellen? Breehees bellen! 06 1000 3431. Ennuh… bestellingen vanaf €20,- bezorgen wij gratis in Goirle en Riel.

Paasbrunch
Ook dit jaar organiseren we op Eerste en Tweede Paasdag weer een gezellige Paasbrunch bij Camping Breehees. Geniet van heerlijke soep, broodjes, een taartenbuffet in samenwerking met Maria Bakt, koud buffet, warm buffet en van ons speciale kinderbuffet. Reserveren kan vanaf nu via T. 06 10003431. Benieuwd naar ons menu? Neem dan snel een kijkje: https://breehees.nl/paasbrunch/

Opening seizoen 2024
Samen met SuperHuub en het voltallige team van Camping Breehees zijn wij het terrein weer netjes in orde aan het maken zodat we jullie binnenkort weer fijn kunnen verwelkomen op ons terras met speeltuin. Wanneer we precies opengaan? Daar horen jullie binnenkort meer over!!

Groetjes
Paardenjuf Carolien