De eerste maand van het nieuwe jaar is alweer om. Een maand waarin we alweer super veel bestellingen hebben mogen bezorgen met ons keukenteam en waarin de boekingen voor seizoen 2023 weer volop binnenstromen. Dit laatste gaat zelfs zo hard dat we in het weekend van Koningsdag, Hemelvaart en Pinksteren op één vakantiehuisje na al helemaal volgeboekt zijn!! Daarover gesproken; we hebben weer wat interessante buitenkansjes online gezet die zeker de moeite waar zijn om te bekijken (en natuurlijk te boeken 😊) .

🌞 Boek nu je vakantie voor 2023!
Ook de boekingen voor de zomervakantie stromen binnen. We worden er helemaal blij van als we zien hoeveel van jullie we (terug) gaan zien dit jaar! Wil je bij ons je vakantie doorbrengen? Boek dan snel want de boekingen stromen in grote getallen binnen dit jaar. In het voor- en naseizoen hebben we nog best wat plaatsen beschikbaar maar het hoogseizoen zit al aardig volgeboekt!

🤡 Carnavalsvakantie 🐴
Paardenjuf Carolien heeft weer een te gekke paardenactiviteit bedacht voor de carnavalsvakantie; paardrijlessen voor kids. Paardenjuf Carolien verzorgt de lessen met haar paardenjuffen en de lessen zijn zowel voor beginners als voor gevorderden. De les die je online kunt boeken duur een half uurtje waarbinnen je ook de gelegenheid hebt om rustig op te zadelen en je pony te borstelen. De lessen zijn helemaal aangepast aan de jonge leeftijd van de deelnemers. Om deel te kunnen nemen is er altijd een volwassen begeleider nodig welke de pony mee vasthoudt en begeleidt. De kinderen leren spelenderwijs om te gaan met de verschillende bewegingen en gangen van de pony. In groepsverband worden er oefeningetjes gedaan in stap, mogen zij een stukje draven en worden er spelletjes gespeeld! Lijkt dit je wat voor je zoon of dochter? Reserveer dan nu een plaatsje in de carnavalsvakantie op donderdag 23, vrijdag 24 of zaterdag 25 februari via https://breehees.nl/paardrijlessen-kids/.

🎁 Kinderfeestjes
Is je zoon of dochter helemaal fan van het buitenleven? Dan is een boerderijfeestje zeker een aanrader. Lekker op stap met SuperHuub of Meneer de Boer, pony rijden en spelletjes in de bossen; wat wil je nog meer! In het voorjaar gaan de eerste kinderfeestjes weer van start bij ons. We bieden je dan ook vanaf nu de gelegenheid om voor maart, april of mei 2023 al een feestje te boeken via: https://breehees.nl/product/kinderfeestjes/

😎 Vacatures: kom jij bij ons werken?
🚨 Wij zoeken een campingmedewerker!
Wil jij werken in het leukste team van Brabant? Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? En ben je minimaal één dag in het weekend beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Geen dag is hetzelfde en dat maakt het ook zo leuk! Je kunt ingezet worden op ons terras, voor ontvangst van campinggasten, in onze ijskraam of misschien wel als keukenhulp voor onze kok.

Wat zoeken wij:
• Iemand die leergierig is
• Geen 9 tot 5 mentaliteit
• Minimaal één dag in het weekend beschikbaar

Wat bieden wij:
• Vrijheid om eigen uren in te vullen
• Salaris conform cao + vakantiegeld
• De gezelligste personeelsfeesten van Brabant

Enthousiast geworden? Neem dan contact op met Carolien via info@breehees.nl en wie weet kom jij vanaf maart @breehees versterken 💪🏻

🚨 Wij zoeken een paardenjuf!
Ben jij een echte paardenliefhebber en ook dol op kinderen? Dan is een (bij)baantje als paardenjuf zeker iets voor jou! Je helpt mee tijdens de paardrijlessen, met onze wandelpony activiteit en allerlei andere hand-en-spandiensten omtrent de paarden. Spreekt dit je aan? Neem dan contact op met Carolien via info@breehees.nl en wie weet kom jij vanaf maart Camping Breehees versterken! 🥰

Groetjes! 👋🏼
Paardenjuf Carolien