Wat is er nu leuker dan midden in ons lievelingsseizoen, met allemaal leuke gasten om ons heen, nieuwe paardenactiviteiten onder de aandacht te brengen?! Paardenjuf Carolien heeft namelijk echt niet stilgezeten en is supertrots op de nieuwe paardenbak en pensionstallen. Hierdoor kunnen we bij Camping Breehees nieuwe activiteiten aanbieden zoals een paarden-kinderfeestje, paardrijlessen en een springcursus! Ben je benieuwd? Breng dan ook zeker een bezoekje tijdens onze open dag op 2 september, dan vertellen we je hier alles over!!

Paarden kinderfeestje!
Vanaf nu kun je in de wintermaanden bij ons terecht voor super gave paardenfeestjes voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Jullie gaan pony’s borstelen en pimpen, pony rijden en natuurlijk ontvangt iedereen na afloop een gaaf ponydiploma! we sluiten het feest af met versgebakken frietjes, een snack en een lekker glaasje ranja; als dat geen feest is! Boek nu een paardenfeestje via https://breehees.nl/paardenfeestje/

Paardrijlessen voor kids!
Vanaf september 2023 starten wij met het geven van paardrijlessen. Positief leren, plezier hebben en ontspanning staan centraal! Daarom is Paardenjuf Carolien of één van haar paardenjuffen van begin tot eind samen met de kinderen en de pony’s bezig; samen poetsen, samen op- of afzadelen en samen rijden. Wil je graag op een positieve en laagdrempelige manier in een klein groepje (leren) pony rijden? Meld je dan nu aan voor onze paardrijlessen in Goirle! De lessen worden verzorgd in onze gloednieuwe overdekte paardenbak. Meer informatie: https://breehees.nl/paardrijlessen/

Professionele springcursus
Wil jij je klaarmaken voor het nieuwe winterseizoen? Meer inzicht krijgen in parcours rijden? Meer wedstrijdervaring opdoen? Dan is een springcursus onder leiding van ruiter Jef Bax iets voor jou! In november start er een nieuw cursusblok dus meld je snel aan via https://breehees.nl/professionele-springcursus/ want vol = vol!!

OPEN DAG: Zaterdag 2 september 2023
Op 2 september organiseren we van 11.00 tot 16.00 uur een open dag: https://breehees.nl/opendag/

Je kunt een kijkje nemen in onze nieuwe paardenbak en we vertellen je graag alles over onze nieuwe paardenfeestjes, de paardrijlessen en onze pensionstal. Daarnaast zal ruiter Jef Bax aanwezig zijn. Hij zal enkele clinics showen en geeft informatie over de lessen die hij gaat verzorgen voor kids die op wedstrijdniveau willen komen trainen. Kom dus gezellig even aanwaaien en laat je informeren over alle mogelijkheden!

Bourgondische zomeravonden
Inmiddels hebben we al drie zomeravonden achter de rug. Op woensdag 9 en 16 augustus hebben we nog een zomeravond gepland staan. Je geniet dan onbeperkt van gamba’s en spareribs. Alles wordt gecombineerd met frisse salade en aardappeltjes. De kosten voor volwassenen bedragen 27,50 en kinderen tot 12 jaar kunnen voor slechts 12,50 aanschuiven. Plaatsje reserveren? Dat kan via: https://breehees.nl/product/zomeravonden/

Maisdoolhof
Op zaterdag 22 juli heeft SuperHuub ons maisdoolhof weer geopend. Voor slechts 3 euro mag je dit reusachtige doolhof betreden en ontvang je een startkaart. In het doolhof zijn leuke opdrachten en als je deze goed oplost maak je kans op een slagroomtaartje van Maria Bakt! Camping Breehees is dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Dus bezoek ons terras met speeltuin en combineer dit met een bezoekje aan het maisdoolhof.

Geniet van de zomer en tot snel!

Groetjes
Paardenjuf Carolien