Het zomerseizoen zit er weer op en de herfst is aangebroken. Dit jaar kun je ook tijdens de herfst- en winterperiode bij Camping Breehees genieten van een overnachting, heerlijk eten, drinken, de speeltuin of een leuke (groeps)activiteit. Wij zijn nu op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend vanaf 11.00 uur dus kom gezellig langs!

Herfstvakantie
De herfstvakantie komt in zicht en we hebben al veel boekingen mogen ontvangen. We hebben nog enkele plekjes vrij op onze camping. Mocht je liever in een vakantiehuisje komen overnachten dan kan dat ook. Van maandag 12 t/m vrijdag 16 oktober hebben we nog twee huisjes beschikbaar. Dus grijp je kans en geniet nog even lekker van een vakantie bij Camping Breehees.

In oktober staat ook ons ponykamp gepland en dit is volledig volgeboekt! Daar is Paardenjuf Carolien natuurlijk hartstikke trots op. Ze telt de dagen af tot 16 oktober, want dan gaat het kamp van start!!

Boekingen voor 2021
Wij maken ons natuurlijk ook al op voor seizoen 2021. Dat wil zeggen dat je nu ook al een boeking kunt plaatsen voor Hemelvaart, Pinksteren etc. Wil je dus zeker zijn van een plaatsje? Wacht dan niet te lang en boek vanaf nu online bij Camping Breehees.

Privé sanitair >> ook tijdens de herfst en winter!
Superhuub en zijn beste vriend superklusser Bas hebben hard gewerkt en onze campingplaatsen voorzien van super-de-luxe privé sanitair gebouwtjes. Vanaf nu kun je tijdens je bezoek altijd gebruik maken van privé sanitair (toilet, wastafel en douche) en dit ligt direct naast de campingplaats. Een superfijne upgrade dus!!

Wintercamping
Ja je leest het goed! Ook tijdens de winterperiode ben je welkom bij Camping Breehees. In november en december blijven we op zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Laat de kids zich lekker uitleven in onze speeltuin en geniet zelf van een lekkere kop koffie of thee met een stuk taart. We hebben ook een heerlijke menukaart samengesteld en van deze gerechten kun je dus elke zaterdag- en zondagmiddag bij ons genieten. Daarnaast is het ook mogelijk om op zaterdag of zondag eten af te halen of aan huis te laten bezorgen in Goirle en Riel.

Naast lekker eten en drinken hebben we ook enkele leuke activiteiten voor jullie uitgelicht. Zo kun je gezellig op stap met onze wandelpony of lekker door de bossen BreeSjezen. Neem voor al onze mogelijkheden tijdens de winterperiode een kijkje op:

Sinterklaas- en Kerstpakketten
Omdat we zoveel leuke reacties hebben gehad op de Vaderdag en Moederdag pakketten hebben we samen met De Commanderie, Gusto Wine, Spirits & More, Maria Bakt, Keurslagerij van Hest, Pour Vous Goirle, vanBeurden health & beauty, Eetcafé Den Overkant, BY SO Creative en Bakkerij Ad Spapens onze krachten gebundeld om zo tot een uitgebreid assortiment aan producten te komen. Verras je medewerkers, familie, of vrienden met een van de heerlijke decemberpakketten of zet iemand in het zonnetje die het afgelopen jaar veel voor je gedaan heeft. Bekijk online al onze mogelijkheden en/of plaats een bestelling:

Zo, dat waren weer heel wat nieuwtjes vanuit Camping Breehees!
We houden jullie op de hoogte ????

Groetjes!
Paardenjuf Carolien