Wat hebben wij ondanks Corona een super leuk seizoen mogen draaien! We willen iedereen daar voor bedanken. Het was top!! Zoals iedereen wel heeft meegekregen zijn de maatregelen omtrent het Corona virus weer aangepast. We zijn daar voorlopig nog niet zo maar vanaf denken wij… Daarom zijn wij weer eens extra innovatief bezig geweest! We hebben allerlei leuke concepten opgezet omtrent het bezorgen en afhalen van heerlijk eten, Sinterklaas- en Kerstpakketten en extra leuke activiteiten zoals onze wandelpony. Daarnaast zijn we natuurlijk alweer druk bezig met de voorbereidingen voor het volgende vakantieseizoen!

Vakantieseizoen 2021
De eerste boekingen stromen alweer binnen. We merken dat er voornamelijk al veel geboekt word voor Pasen, Hemelvaart en Pinksteren. Dus dat is erg tof!! Ook voor de zomervakantie kun je al bij ons boeken. Dus wacht niet te lang en reserveer alvast een plaatsje!

Eten afhalen en bezorgen
We zijn natuurlijk weer gestart met het afhalen van eten. Daarnaast bezorgen we bestellingen in Goirle en Riel ook aan huis. Denk hierbij aan frietjes, pizza, burgers, diverse voor-, hoofd-, en nagerechten en lekkere gerechten voor kids. Maar er is meer…

Gourmet
… zo kun je bij ons ook een compleet gourmet pakket bestellen. Dit bieden we je weer aan in samenwerking met Keurslagerij van Hest!

High Tea
… in samenwerking met Maria Bakt hebben we een heerlijke high-tea samengesteld. Er is zelfs een speciale high-tea voor kids te bestellen bij ons. Dit alles natuurlijk vanaf 2 personen. Mocht je het helemaal compleet willen maken dan kun je een high-tea ook combineren met servetten, bordjes en een toffe etagère. Op deze manier hoef je thuis alleen nog maar thee of koffie klaar te zetten ????

Ontbijt
… iemand verrassen met een ontbijtje? Ook dat kan! Nu je niet meer buiten de deur kunt eten leek het ons een tof idee dat je ook iemand (of natuurlijk gewoon jezelf!) kunt verrassen met een lekker ontbijtje! We hebben een “lekker wakker worden” ontbijt, een “champagne ontbijt” en een “stoere mannen en vrouwen ontbijt” dus keuze genoeg. Laat het fijn aan huis bezorgen en start je dag eens met een ontbijt van Camping Breehees. Eventueel ook aan te vullen met een gave ballon of een bos bloemen.

Ponykamp
Na hele leuke reacties (en de vele aanmeldingen) op onze ponykampen in 2019 en 2020 heb ik besloten om in 2021 niet 1 maar 2 ponykampen te organiseren!! De kampen gaan allebei plaatsvinden in oktober. Ze zijn geschikt voor kinderen van 7 t/m 16 jaar. Allebei de kampen zijn geheel verzorgd inclusief eten, drinken, overnachtingen en heel veel ponyplezier. Meer informatie volgt in de loop van 2021.

Daarnaast is er nog meer leuk ponynieuws. Er zijn namelijk twee nieuwe pony’s bij ons komen wonen! Een vierjarige Welsh pony (A-klasse) genaamd “Thunder” en een New Forest pony genaamd “Bad Boy” (C-klasse). Jullie zullen ze tijdens een bezoekje hier vast snel ontmoeten!

Wil je met onze wandelpony op stap? Ook dat kan!! Reserveer hier een plaatsje. Extra leuk; als je nu boekt geniet je ook gratis van een warme chocomel to-go!

Sinterklaas- en Kerstpakketten
Wil jij lokale ondernemers in deze moeilijke tijden extra steunen? Bestel dan een Sinterklaas- of Kerstpakket! In samenwerking met De Commanderie, Gusto Wine, Spirits & More, Maria Bakt, Keurslagerij van Hest, Pour Vous Goirle, van Beurden health & beauty, Eetcafé Den Overkant, BY SO Creative en Bakkerij Ad Spapens  hebben we onze krachten gebundeld om tot leuke pakketten te komen!

Hopelijk zie ik jullie allemaal snel weer.
Hou je taai en stay safe!

Groetjes
Paardenjuf Carolien