Helaas hebben we nog steeds te maken met een aantal maatregelen maar daar laten wij ons niet gek door maken! Op Camping Breehees zitten we niet stil, hebben we inmiddels de eerste gasten mogen ontvangen en blijven we jullie graag verrassen! Lees dus snel verder en kom meer te weten over onze plannen voor Moederdag, kinderfeestjes (bij je thuis) en de (zomer)vakantieperiode in 2021! 

Uitgebreid Moederdagontbijt ❤️

Zondag 9 mei is het Moederdag! Speciaal daarvoor hebben wij in samenwerking met Keurslager van Hest en Maria Bakt weer een super uitgebreid, vers ontbijtje voor jullie liefste mama’s bedacht! ????

In de box zit onder andere verse jus, hartjes donuts, croissantjes en Maria Bakt haar bekende progresgebak. Naar keuze is de box uit te breiden met diverse extra’s als verse aardbeien van Hoogstraten, cupcakes, bonbons, bloemen, een helium ballon in Moederdagthema, een fles bubbels of een gepersonaliseerd armbandje. Verwen jouw mama met een beetje van Breehees en een beetje van jezelf! 

De box is te bestellen voor zondag 9 mei vanaf € 24,95. Een box is voor twee personen en uiteraard hebben we ook een de kleintjes gedacht met een kinderontbijtje voor € 6,95. Wacht niet te lang want over enkele weken is het al zo ver en op = op! Je kunt een bestelling plaatsen via onze webshop.

Throwback naar Pasen ????????

Wow, wat een dagen hebben we achter de rug met Pasen! We zijn overweldigd door het aantal bestellingen van onze super-de-luxe Paasbox! Wat hebben we een plezier gehad tijdens het voorbereiden en inpakken. Graag willen we iedereen bedanken voor het plaatsen van de bestellingen en daarnaast ook alle geweldige helpers in de vorm van vrienden, collega’s en familie bij het bezorgen en afhalen van de boxen. Dit is er eentje voor in de boeken! 

Paardenfeestje op Breehees! ????

Wij verzorgen de leukste, onvergetelijke kinderfeestjes bij ons op de camping. In de vorige blog las je over een paardenfeestje bij je thuis maar natuurlijk organiseren we ook nog steeds feestjes op de camping zelf. 

Tijdens een feestje op de boerderij maken de kinderen kennis met Meneer de Boer of SuperHuub en gaan ze met hen de boerderij verkennen.

Spelen in de bossen, pony rijden en een ritje met de Breese Tram, allemaal onderdelen van een gezellig feestje bij Breehees. Ook cadeautjes uitpakken kan bij ons en we sluiten natuurlijk af met een heerlijke smulbox* van Meneer de Boer! 

*Wegens de maatregelen mogen we geen eten en drinken verstrekken. Daarom krijgen de kinderen een smulbox mee naar huis of kunnen we deze eventueel thuis komen bezorgen.

Enthousiast geworden? Boek dan gauw een kinderfeestje op de boerderij!

Even er tussenuit? 

Even het huis ontvluchten en van de Breese natuur en lekker eten genieten? Wij hebben in een aantal weekenden nog wat plekjes vrij! Zowel op ons veld met privé sanitair als op het veld zonder privé sanitair. Ook hebben we in sommige weekenden nog luxe vakantiehuisjes vrij!
Grijp dus nu je kans en kijk weer ergens naar uit!

Ook voor de zomervakantie kan er natuurlijk geboekt worden. SuperHuub heeft alle campingplaatsen inmiddels voorzien van eigen sanitair. Dus hoe het ook mag lopen, wij zijn er klaar voor en gaan er weer een gezellige zomer van maken! Vakanties in eigen land worden met jaar populairder dus wij adviseren ondanks de onzekere tijden om niet te lang te wachten met boeken want helaas is vol ook echt vol helaas.
Meer informatie over Camping Breehees en/of online boeken vind je hier. 

Geniet van Breehees bij je thuis

Helaas mogen we jullie nog steeds niet verwelkomen in ons restaurant maar gelukkig blijven jullie massaal bestellen. Daardoor blijven wij natuurlijk bij ons nieuwe credo ‘Eten bestellen, Breehees bellen’! 

Elk weekend staan we van vrijdag t/m zondag voor jullie klaar om onze specialiteiten thuis te bezorgen. Wist je dat je inmiddels ook bij ons vers, Italiaans schepijs kunt verkrijgen?! ????

Het weekend begint bij Breehees, leun lekker onderuit, pak een koud drankje erbij en bestel je diner bij ons! Bestel online via onze handige boekingstool. Uiteraard kun je je bestelling ook telefonisch plaatsen (06 10 00 34 31) of doorsturen via de mail info@breehees.nl. Zo geniet je toch nog een beetje van Breehees, maar dan bij je thuis. Bestellingen vanaf € 20,00 komen we in Goirle en Riel zelfs GRATIS bezorgen. Voor omliggende dorpen rekenen wij een klein bedrag van € 5,- bezorgkosten. Uiteraard kun je jouw bestelling ook komen afhalen. 

Natuurlijk doen we ook nog steeds de verse ontbijtjes en de diverse high tea’s in samenwerking met Maria Bakt. Wat wil jij wel eens proeven?

In spanning wachten we af of er binnenkort meer bekend wordt over enige versoepelingen. We houden, net als jullie, het nieuws nauwlettend in de gaten en werken achter de schermen aan allemaal leuke ideeën en activiteiten om jullie direct weer te kunnen ontvangen en verrassen wanneer het mag!

Tot snel! ????????

Paardenjuf Carolien