Wauw, wat hebben we al veel mensen mogen laten genieten van heerlijk eten en drinken. Onze pieten hebben de afgelopen weken bezorgd maar zij zijn inmiddels weer naar Spanje vertrokken. Natuurlijk kun je ook komend weekend nog terecht bij ons om eten af te halen of te laten bezorgen. Heb je op vrijdag, zaterdag of zondag dus zin in wat lekkers? Plaats dan je bestelling via: www.breehees.nl/eten-bestellen

? Elfjestocht
De wandelpony Pietentochten rondom Sinterklaas waren weer een groot succes! Als de kerstvakantie aanbreekt organiseren we ook weer een wandelpony elfjestocht. Tijdens de wandeling kom je allemaal kerstelfjes tegen die spelletjes willen spelen. De elfjestocht is vanaf dit weekend te boeken dus houdt onze website en Social Media goed in de gaten!

? Paardennieuws
Allereerst willen we natuurlijk onze toppers: Sam, Lotte, Cathy, Angela, Maud en Maaike even in het zonnetje zetten! Zij zijn recent allemaal geslaagd voor hun theorie examen “aspirant instructeur” en mogen binnenkort op voor hun praktijk. Wij hebben er alle vertrouwen in dus toi toi toi!! Inmiddels zijn we ook stilletjes aan begonnen met de bouw van onze nieuwe paardenbak. Na alle voorbereidingen en grondwerkzaamheden zal er vanaf januari steeds meer zichtbaar gaan worden. We houden jullie daar natuurlijk van op de hoogte

? Kinderfeestjes
Is je zoon of dochter helemaal fan van het buitenleven? Dan is een boerderijfeestje zeker een aanrader. Lekker op stap met SuperHuub of Meneer de Boer, pony rijden en spelletjes in de bossen; wat wil je nog meer! In het voorjaar gaan de eerste kinderfeestjes weer van start bij ons. We bieden je dan ook vanaf nu de gelegenheid om voor de maand maart 2023 al een feestje te boeken via: https://breehees.nl/product/kinderfeestjes/

? Familiedag
De eerste aanvragen voor familiedagen in het nieuwe jaar stromen ook alweer bij ons binnen. Omdat er zo ontzettend voor mogelijk is voor een dagdeel, volledige dag en/of avond gaan we graag met je rond de tafel om alle mogelijkheden door te nemen. Neem dus gerust eens contact met ons op voor het plannen van een familiedag of ander feestje in 2023.

? Café de Piste
Ja, je leest het goed. Het team van Camping Breehees neemt in januari deel aan een battle bij Café d’n Brands in Goirle. Het café wordt op zaterdag 21 januari omgedoopt tot “Café de Piste”, oftewel de grootste après ski party van Goirle! De entree is gratis en DJ Maurice en DJ Lars gaan er vanaf 20.00 uur een flink feestje bouwen! Ben jij er ook bij?

? Op naar de…. Feestdagen!
De laatste weken van het jaar vliegen alweer voorbij. Deze week zijn wij nog druk bezig geweest met een speciaal feestelijk item wat we binnenkort op Social Media gaan showen!! Team Breehees gaat nog even twee weken knallen en daarna ook gezellige van feestdagen genieten. Van 23 december t/m 1 januari zijn wij dan ook gesloten. We wensen jullie allemaal alvast fijne feestdagen toe!

Groetjes! ??
Paardenjuf Carolien