Yihaa!! Vanaf zaterdag 4 maart is Camping Breehees weer op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur geopend. En daar kijken we natuurlijk mega naar uit! Kom jij dit weekend op ons terras met speeltuin genieten van een lekker kopje koffie, thee of iets anders lekkers? Maria Bakt zorgt dat er genoeg keuze is uit lekkere taartjes, en je kunt natuurlijk ook iets anders uit onze menukaart kiezen om lekker van te smullen.

Wandelpony
Om ons “openingsweekend” extra feestelijk in te luiden is het dit weekend ook mogelijk om een wandelpony te boeken. De pony’s staan al te trappelen om fijn met jullie de bossen in te gaan. Kinderen kunnen met de pony wandelen of er op rijden. Lijkt deze sportieve kinderactiviteit je wat? Reserveer dan een plaatsje via https://breehees.nl/product/wandelpony/ want vol = vol!

Start bouw paardenbak
Hoera! Deze week is het bouwbedrijf eindelijk begonnen met de graafwerkzaamheden. De start is dus gemaakt. We hopen rond Pasen een mooie rijhal met fantastische stallen te hebben staan. We houden jullie op de hoogte!

Paasbrunch
Ook dit jaar organiseren we weer een gezellige Paasbrunch bij Camping Breehees. Zowel op eerste als op tweede Paasdag kun je een reservering bij ons plaatsen via t. 06 1000 3431. Ben je benieuwd naar het menu? Neem dan snel een kijkje: https://breehees.nl/paasbrunch/

Boek bij ons je familiedag
Een familiedag is super leuk, maar de invulling van zo’n (mid)dag is vaak een hoop geregel. Wij bieden al vele jaren diverse activiteiten en arrangementen aan voor jong en oud. De mogelijkheden zijn perfect geschikt voor een gemixt gezelschap van jong en oud. Denk hierbij aan leuke activiteiten zoals een tramtocht of XL-games, heerlijk eten en drinken op ons (deels overdekte) terras en natuurlijk niet te vergeten onze grote speeltuin. We hebben mogelijkheden binnen en buiten en kunnen waar gewenst ook een deel van ons terras reserveren voor je gezelschap. Bekijk onze 3 nieuwe arrangementen via: https://breehees.nl/familiedag/ en stel op basis daarvan je eigen familiedag samen!!

Kinderfeestjes
De eerste kinderfeestjes zijn alweer geboekt en we hebben onze agenda dan ook snel met wat data aangevuld. Is je zoon of dochter helemaal fan van het buitenleven? Dan is een boerderijfeestje zeker een aanrader. Lekker op stap met SuperHuub of Meneer de Boer, pony rijden en spelletjes in de bossen; wat wil je nog meer! Boek nu je feestjes voor maart, april of mei 2023 via: https://breehees.nl/product/kinderfeestjes/

Food Festival
Op zondag 4 juni organiseren wij het Family Food Festival bij Camping Breehees. Een dag voor het hele gezin. Wandel langs de vele kraampjes met leuke producten, bezoek de foodtrucks voor een lekker hapje, geniet van muziek van That’s Live of kom kijken bij de paarden-, of roofvogelshow. En dit is nog maar slechts een greep uit het vele entertainment waar je van kunt komen genieten! Binnenkort meer nieuws hierover.

Zie ik je snel op ons terras met speeltuin?
Tot gauw!

Groetjes
Paardenjuf Carolien