De maand Maart is alweer aangebroken en wij maken ons langzamerhand weer klaar om ons terrasseizoen te openen! We kijken er enorm naar uit, zeker nu het zonnetje zich zo en toe weer eens even laat zien.

Opening terrasseizoen
Op vrijdag 22 maart openen wij ons terras met speeltuin weer! Noteer 22 maart dus in je agenda want vanaf dan is Camping Breehees weer op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag vanaf 10.00 uur geopend! Geniet van een lekkere kop koffie met versgebakken taart door Maria Bakt, een lunch, borrel, diner of lekker Italiaans ijsje. Zien we je snel?!

Tijd voor een “Brees” ontbijt
Nieuw dit jaar: een “Brees” ontbijt! Geniet op zaterdag of zondag tussen 10.00 en 12.00 uur van een heerlijk ontbijtje bij Camping Breehees. We vragen je wel om dit vooraf te reserveren via 0610003431. Het ontbijt bestaat onder andere uit koffie thee, jus d’orange, vers afgebakken broodjes & croissantjes, donuts, zoet beleg, heerlijke salades in samenwerking met Keurslagerij van Hest en natuurlijk een kakelvers eitje!

Paardennieuws!
Zoals jullie weten zijn onze pony’s Cookie, Suus, Suzanne en Nina allemaal drachtig. Dit voorjaar verwachten wij dus veel veulentjes. Het begint nu erg spannend te worden wanneer het eerste veulentje zich aan gaat dienen. Wij kunnen niet wachten!

Paasbrunch, Eerste + Tweede Paasdag
Wij organiseren ook dit jaar weer een gezellige Paasbrunch met onder andere een taartenbuffet in samenwerking met Maria Bakt, een speciaal kinderbuffet, een koud en warm buffet, diverse broodjes en soepen. Een reservering plaatsen kan via 06 1000 3431.

Open Campingdag 2024
Op zaterdag 6 april nemen wij deel aan de “Open Camping Dag”. Dit is de landelijke opening van het kampeerseizoen. Gedurende de dag is het mogelijk om vrijblijvend een kijkje te nemen op onze camping. En.. dit is natuurlijk perfect te combineren met een bezoekje aan ons terras met speeltuin!

Boek een wandelpony
In het voorjaar bieden wij regelmatig onze wandelpony activiteit aan via onze website. Wil jij, samen met (je) kinderen op stap met een wandelpony? Je wandelt een door ons uitgezette route van circa 1,5 uur door het bos. Je kunt gezellig met je pony wandelen of er tijdens de tocht op rijden. Neem dus regelmatig een kijkje op onze website voor de meest actuele datums om deze super leuk activiteit die je samen met je kinderen kunt doen, te boeken! Of boek nu al een plaatsje voor aanstaande zondag via: https://breehees.nl/product/wandelpony/

Op vakantie bij Camping Breehees?
Naast de opening van het terrasseizoen kijken wij er ook enorm naar uit om onze vakantiegasten weer te ontvangen. Kom jij dit voorjaar of tijdens de zomer(vakantie) bij ons logeren?
• Boek een kampeerplaats (met privé sanitair)
• Boek een vakantiehuisje
• Boek een luxe FarmCamps glamping tent

Bekijk al onze mogelijkheden en boek online: https://breehees.nl/boek-online/

Groetjes
Paardenjuf Carolien