De lente is aangebroken en wij hopen dan ook allemaal van harte dat de zon weer wat meer gaat doorbreken. Wat een regenachtige weken hebben we achter de rug zeg. Ons terras met speeltuin is natuurlijk al een maand geopend op woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag maar we hopen er vanaf april ook meer van wat zonnestralen te kunnen genieten!!

Bouw paardenbak
De bouwvakkers zijn druk in de weer en we zien elke dag weer vooruitgang nu ze flink aan de opbouw van de stal bezig zijn. We hebben nog steeds als streven om rond Pasen onze prachtige rijhal en stallen te hebben staan dus we hopen jullie binnenkort meer te kunnen laten zien.

In de meivakantie dagelijks geopend!
Onze paasbrunch was binnen no-time volgeboekt. Samen met Maria Bakt en Keurslagerij van Hest gaan we er weer een hele lekker brunch van maken. Heb je zin om met de Paasdagen even lekker uit te waaien dan ben je natuurlijk altijd wel op ons terras met speeltuin. Zowel eerste als tweede Paasdag zijn wij vanaf 10.00 uur geopend. Daarnaast zijn wij natuurlijk sowieso in de gehele meivakantie dagelijks vanaf 10.00 uur geopend!

HOERA!
Paardenjuf Carolien en dochter Suus hebben allebei hun verjaardag gevierd en daarom willen we hen ook hier nog even een keertje in het zonnetje zetten. Hieperdepiep HOERA!

Last-minutes voor de meivakantie en (voor)zomer
De boekingen gingen erg hard dit jaar maar we hebben nog wat interessante buitenkansjes die we jullie aan willen bieden via: https://breehees.nl/buitenkansjes. Dit zijn leuke aanbiedingen en/of last minutes om gezellig te komen overnachten bij Breehees. Soms is er namelijk wegens omstandigheden weleens een annulering of komt er door een andere reden een plaatsje vrij op onze camping of in één van de vakantiehuisjes.

Koningsdag high-tea – 27 april 2023
Wie will’em nog bestellen?
Ook dit jaar gaan we weer samen met Maria Bakt een heerlijke high-tea samenstellen geheel in stijl van Koningsdag. Kom ervan smullen op ons terras, of haal de high-tea bij ons af en geniet er thuis van! 24,95 per persoon (vanaf 2 personen) en ook te bestellen voor kids. Samengesteld door Maria Bakt met allerlei rood/wit/blauw en oranje lekkernijen. Denk aan: aardbeien in chocolade, soezen, donuts, macarons en nog veel meer! Reserveren kan vanaf nu via: https://breehees.nl/koningsdag

Family Food Festival
Gelukkig hebben we genoeg leuke dingen op de planning waar we ons tijdens regenachtige momenten al flink op verheugen. Ons Family Food Festival op zondag 4 juni is er daar natuurlijk één van!! We hebben al weer mega veel gave acts vastgelegd en Paardenjuf Carolien zou Paardenjuf Carolien niet zijn als er ook niet veel paardenactiviteiten bij zouden zitten. Zo komt onder andere Nederlands Springamazone Bianca Schoenmakers shows en clinics geven, verzorgen “The Future Guys” weer een spectaculaire paardenshow en komen de “My Little Ponies” een demonstratie geven met hun pony’s.

Natuurlijk zijn er naast alle paardenactiviteiten nog tal van andere leuke dingen voor jong en oud. Wat te denken van een stoere roofvogelshow, een speciaal kidsplein met animatie van Zotte Lotte, allerlei kraampjes met leuke hebbedingen en een groot foodplein wat door diverse horeca ondernemers wordt bemand. Je bent dus van harte uitgenodigd op zondag 4 juni op het terrein van Camping Breehees waar je gratis kunt parkeren. De entree bedraagt 2,50 euro voor volwassenen en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen. Het festival vangt om 10.00 uur aan en eindigt om 20.00 uur. Noteer het dus alvast in je agenda en mis het niet!!

Groetjes
Paardenjuf Carolien