Wat een heerlijke meivakantie hebben we achter de rug. De zon had iets meer mogen schijnen maar gelukkig hebben we ook wat heerlijk zonnige dagen gehad. We waren zo goed als volgeboekt en er was dan ook een gezellige drukte op en rondom de camping!

Paardennieuws
Onze nieuwe stallen zijn inmiddels helemaal klaar en worden beetje bij beetje in gebruik genomen! Wij zijn er echt super blij mee en het is ook erg leuk om de enthousiaste reacties van onze (vakantie)gasten te horen. Lijkt het je leuk om bij ons je paard te stallen? Informeer dan bij Paardenjuf Carolien naar de mogelijkheden van onze pensionstalling via info@breehees.nl / Tel. 0610003431.

Naast onze gave stallen is deze tijd van het jaar natuurlijk ook uitermate geschikt om onze merries te dekken. Helaas is het deze ronde bij Raven weer niet gelukt.. Onze lieve merrie Suus is nu gedekt en daar horen we volgende week meer van. Met Cookie en Suzanne gaan we ook nog een poging wagen. Erg spannend dus allemaal!

Vier Moederdag bij Camping Breehees
Zondag is het alweer zo ver >> MOEDERDAG << Heb jij al een verrassing bedacht om je moeder eens (extra) in het zonnetje te zetten? Onze Moederdag high-tea is helaas volgeboekt maar natuurlijk is ons terras met speeltuin wel vanaf 10.00 uur geopend. Dus kom gezellig een terrasje pikken!

Buitenkansjes
Wil je verzekerd zijn van een plaatsje op onze camping maar heb je (nog) geen tijd gehad om te boeken? Wie weet bieden onze buitenkansjes dan uitkomst. Dit zijn leuke aanbiedingen en/of last minutes om gezellig te komen overnachten bij Breehees. Soms is er namelijk wegens omstandigheden weleens een annulering of komt er door een andere reden een plaatsje vrij op onze camping of in één van de vakantiehuisjes. Bekijk onze buitenkansjes en ben er snel bij want weg = weg: https://breehees.nl/buitenkansjes/

Family Food Festival
Ons Family food Festival begint ein-de-lijk in zicht te komen! Op zondag 4 juni gaan we weer een superleuk festival wegzetten voor jong en oud. Natuurlijk zijn er diverse foodtrucks en kraampjes aanwezig met een gevarieerd aanbod aan eten en drinken. Verder is er tal van ander vermaak te denken aan een spectaculaire paardenshow van niemand minder dan de Future Guys, My Little Ponies, Nederlands springamazone Bianca Schoenmakers, Friezen Carrousel Phaidra, een speciaal kidsplein met Zotte Lotte, diverse demonstraties en live muziek van Roland Verstappen en de band That’s Live. Heb jij zondag 4 juni al in je agenda staan? De entree bedraagt 2,50 euro, kids tot 12 jaar mogen gratis naar binnen en er is voldoende en gratis parkeergelegenheid direct naast het festival.

Volg ons ook op Social Media want daar maken we alle deelnemers van ons Family Food Festival bekend. Tot snel weer!

Groetjes
Paardenjuf Carolien