Bij onze Belgische buren is de zomervakantie inmiddels al van start gegaan. We hebben deze week dan ook al veel Belgische gasten mogen ontvangen voor een gezellige vakantie. Ook bij de Nederlandse gasten is voor velen de vakantieperiode (bijna) aangebroken. We hebben dan ook besloten dat Camping Breehees vanaf deze week weer 7 dagen per week vanaf 10.00 uur geopend is. De zon laat zich ook dit weekend weer lekker zien! Kom dus gezellig genieten op ons terras met speeltuin.

Paardennieuws
Er breken weer zenuwslopende tijden aan want onze lieve Raven en Suzanne zijn gedekt. Duimen jullie allemaal met ons mee dat we binnenkort leuk nieuws krijgen te horen van onze dierenarts?

Hap Trap 2023
Ook dit jaar heeft Camping Breehees weer deelgenomen aan de jaarlijkse Hap & Trap fietstocht. In samenwerking met De Commanderie, Klooster Nieuwkerk, Eetkaffee Mozes, De Roovertsche Leij en Barabas hebben we er weer een super leuke dag van proberen te maken. SuperHuub heeft zijn best gedaan om overheerlijke saté voor onze gasten te bereiden. De weergoden waren ons goed gezind, en wij kijken dan ook terug op een gezellig editie!

Teamuitje
De start van ons zomerseizoen luiden wij traditiegetrouw met ons personeel in tijdens de Goirlese kermis. Na een rondje over de kermis hebben we de avond met een gezellige borrel afgesloten bij D’n Brands in Goirle.

Bourgondische zomeravonden
Kom jij lekker bij ons eten tijdens één van onze super gezellig bourgondische zomeravonden? Je geniet dan onbeperkt van gamba’s en spareribs. Alles wordt gecombineerd met frisse salade en aardappeltjes. De gerechten worden telkens in rondes geserveerd. Een ronde spareribs, een ronde gamba’s enzovoorts. En onbeperkt is ook écht onbeperkt. we blijven lopen totdat je voldaan bent! Drankjes zijn tijdens de zomeravonden naar keuze te bestellen, maar zitten niet bij de prijs inbegrepen. Onze zomeravonden organiseren we op:

• Woensdag 19 juli
• Woensdag 26 juli
• Woensdag 2 augustus
• Woensdag 9 augustus
• Woensdag 16 augustus

De kosten voor volwassenen bedragen 27,50 en kinderen tot 12 jaar kunnen voor slechts 12,50 aanschuiven. Plaatsje reserveren? Dat kan via: https://breehees.nl/product/zomeravonden/

Open dag >> 2 september 2023
In onze vorige blog hadden we het er al over; onze open dag om de nieuwe paardenbak aan jullie te introduceren! Op zaterdag 2 september organiseren we een open dag van 11.00 tot 16.00 uur. Je kunt een kijkje nemen in onze nieuwe paardenbak en we vertellen je graag alles over ons nieuwe paarden-kinderfeestje, de paardrijlessen voor kids en volwassenen, onze pensionstallen en er is een stokpaardjesrace.

Daarnaast zal ruiter Jef Bax aanwezig zijn. Jef heeft veel wedstrijdervaring t/m 1.30 mtr niveau en focust zich voornamelijk op het opleiden, trainen en op wedstrijd uitbrengen van jonge paarden. Tijdens onze open dag zal hij enkele clinics showen en geeft hij jullie informatie over de lessen die hij gaat verzorgen voor kids en volwassenen die op wedstrijdniveau willen komen trainen. En extra leuk; we gaan een cursus en privéles verloten,  dus houd onze socials in de gaten want daar hoor je snel meer over!! Ben jij een echte paardenliefhebber? Noteer 2 september dan alvast in je agenda en kom zeker even een kijkje nemen!

Nog een laatste tip voor nu; neem zeker een kijkje bij onze buitenkansjes: https://breehees.nl/buitenkansjes/ Deze hebben we weer aangevuld met allerlei interessante last-minutes. Boek snel want weg = weg! Tot snel, bij Camping Breehees!

Groetjes
Paardenjuf Carolien