We hebben het eerste weekend van oktober ons campingseizoen mee afgesloten. Waar we toen nog even mochten genieten van wat heerlijke zonnestralen is het herfstseizoen als we nu naar buiten kijken echt begonnen. Gelukkig hebben we bij Camping Breehees ook tijdens de herfst allerlei leuke dingen op de planning staan!

Herfstvakantie
De herfstvakantie is weer aangebroken en tijdens deze vakantieweek is Camping Breehees dagelijks vanaf 10.00 uur geopend. Kom je nog even gezellig een terrasje pikken en de speeltuin bezoeken?

Nieuw cursusblok paardrijlessen
Ons eerste cursusblok is super goed van start gegaan en daarom zijn we verheugd om nu ons tweede cursusblok aan te kondigen. Dit blok start vanaf vrijdag 27 oktober. Natuurlijk hebben we eerst onze deelnemers aangeschreven, maar er zijn nog wat plaatsjes beschikbaar in onze puppielessen voor kinderen van 4 tot 6 jaar of in onze gevorderden groep. Heb je interesse? Meld je dan snel aan via onze website: https://breehees.nl/paardrijlessen/.

Zit de les waar je graag aan deel zou willen nemen vol? Stuur ons dan een berichtje en meld je aan voor de wachtlijst: https://breehees.nl/wachtlijst-paardrijlessen/ op deze manier kunnen we mogelijk eerder een nieuwe groep starten en je sowieso als eerste benaderen als er een plekje vrij is gekomen!

Springcursus
Op 4 november gaat onze allereerste springcursus van start onder leiding van Jef Bax. Wil jij je klaarmaken voor het nieuwe winterseizoen? Meer inzicht krijgen in parcours rijden? Meer wedstrijdervaring opdoen? Dan is een springcursus iets voor jou! Meld je snel aan via https://breehees.nl/professionele-springcursus/

Wandelpony Halloweentocht
Doe jij mee aan deze griezelig leuke activiteit?
In de herfstvakantie organiseren we weer een leuke wandelpony activiteit; dit keer in teken van Halloween! Het is een (leuke!) griezelige wandeltocht samen met je pony door de bossen. Hier speel je met de grappigste spookjes en monstertjes spelletjes en beleef je een leuke speurtocht. Heb je bewezen een écht spookje / monstertje te zijn? Dan ontvang jij een Halloween diploma! Na afloop mag je een cadeautje grabbelen.

We hebben een tocht om 15.30 uur voor de jongere kinderen. Dit is gezellig griezelig maar natuurlijk niets om bang voor te zijn en nog fijn in het daglicht. Daarnaast hebben we voor de wat stoerdere kinderen een tocht als het begint te schemeren om 18.30 uur.
Boek snel een plaatsje via: https://breehees.nl/product/wandelpony-halloweentocht/ 

Eten bestellen? Breehees bellen!
Vanaf vrijdag 3 november is het weer mogelijk om eten te bestellen en af te halen bij Camping Breehees. Ons keukenteam is druk bezig om een menukaart samen te stellen zodat jullie binnenkort ook thuis weer kunnen smullen van heerlijke carpaccio, burgers, spareribs, salades, frietjes en meer!

En nu… nu gaan wij ons klaarmaken voor de ponykampen die we dit jaar voor de vijfde keer organiseren bij Camping Breehees! Op vrijdag 13 oktober start kamp 1 en een weekje later ontvangen we kampgroep 2. We hebben er super veel zin in en gaan er weer een onvergetelijke ponykampen van maken!

Groetjes
Paardenjuf Carolien