Blog Breehees
Jaja,.. daar zijn we weer >> Eten bestellen? Breehees bellen T.06 1000 3431! Vanaf deze maand staan onze koks weer klaar om de lekkerste gerechten te bereiden waar je thuis van kunt smullen. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je tussen 16.00 en 20.00 uur bij ons bestellen en afhalen. Denk aan spareribs, burgers, pizza’s, salades en speciale kids menu’s. Bekijk onze menukaart online en bestel via: https://breehees.nl/eten-bestellen/

☎️ Bellen mag natuurlijk ook, dan volgens ons vaste recept: Eten bestellen? Breehees bellen! 06 1000 3431. Ennuh… bestellingen vanaf €20,- bezorgen wij gratis in Goirle en Riel. Extra leuk: vanaf 18 november bezorgen onze pieten de bestellingen!

Wandelpony Pietentocht
Ook dit jaar organiseren we in november en december weer leuke pietentochten met onze wandelpony’s door de bossen bij Breehees. Onderweg spelen de Pieten leuke spelletjes met je en na afloop ga je naar huis met een speciaal pietendiploma en mag je nog een cadeautje grabbelen! Er zijn nog plaatsjes boekbaar op 26 november of 3 december.

Paardennieuws
Zoals jullie weten zijn er maar liefst 4 pony’s drachtig dit in het voorjaar gaan veulenen:
– Cookie
– Nika
– Suzanne
– Suus

We hebben afgelopen week weer naar prachtige echo’s mogen kijken en gelukkig gaat alles goed. We hebben echter nog wel 1 probleempje.. Hoe moeten we al die lieve veulentjes gaan noemen straks? Help je ons een handje en bedenk je een naam mee? Het enige waar wij al aan uit zijn is dat alle namen moeten eindigen met …. “van Breehees”. Wij zijn benieuwd!

Er is natuurlijk nog meer paardennieuws want er zijn nog een paar prachtige nieuwe aanwinsten op Breehees komen wonen. Maud is hartstikke trots op haar nieuwe paard Brilliant welke al liefkozen “Brillie genoemd wordt. Daarnaast heeft paardenjuf Sam ook een nieuw springpaard om mee te trainen genaamd Harley Quinn. Wij zijn helemaal verliefd op deze prachtige nieuwe aanwinsten!!

Privéles (in de Kerstvakantie?!)
In onze gloednieuwe overdekte paardenbak hebben we inmiddels al veel paardrijlessen verzorgd. Wist je al dat het ook mogelijk is om een privéles te boeken? zo hebben we in de kerstvakantie nog veel datums beschikbaar! Mogelijk ook leuk als december cadeautje! Cadeaubonnen zijn natuurlijk ook bij verkrijgbaar. Voor meer informatie: https://breehees.nl/priveles/

Zomer 2024
Naast alle leuke winterse activiteiten zijn we natuurlijk ook alweer druk bezig met de boekingen voor 2024. Pinksteren, Hemelvaart en de meivakantie zijn zo goed als volgeboekt maar in de zomervakantie hebben we nog plaatsjes beschikbaar. Lijkt het je leuk om bij ons op vakantie te komen? Wacht dan niet te lang en verzeker je van een plaatsje op onze familiecamping. Boeken kan via: https://breehees.nl/boek-online/

Groetjes
Paardenjuf Carolien