We hebben gezellige weken achter de rug met paardrijlessen in onze nieuwe paardenbak, onze wandelpony pietentochten en natuurlijk de vele bestellingen met heerlijke gerechten die we mochten komen bezorgen. De feestdagen komen in zicht en nu gaan ook wij gaan eventjes van wat gezellige dagen genieten. Maar voor het zover is… willen we jullie natuurlijk nog even op de hoogte houden van al onze voorbereidingen voor 2024!

Vakantieseizoen 2024
Wat zijn we blij dat we al veel boekingen hebben mogen noteren voor vakantieseizoen 2024. Hemelvaart, Pinksteren en de meivakantie zijn al zo goed als volgeboekt en ook de boekingen voor de zomervakantie beginnen binnen te stromen. Met onze gloednieuwe paardenbak, fijne privé sanitair units op de camping en lieve nieuwe paarden en pony’s kijken wij alweer enorm uit naar het nieuwe vakantieseizoen. Wil jij volgende jaar ook eens bij ons komen logeren? Boek dan een campingplaats, vakantiehuisje of luxe glamping tent via: https://breehees.nl/boek-online/

Familiedag
De eerste aanvragen voor familiedagen in het nieuwe jaar stromen alweer bij ons binnen. Omdat er zo ontzettend veel mogelijk is voor een dagdeel, volledige dag en/of avond gaan we graag met je rond de tafel om alle mogelijkheden door te nemen. Neem dus gerust eens contact met ons op voor het plannen van een familiedag of ander feestje in 2023.

Kinderfeestjes
Op zoek naar een leuke invulling van een kinderfeestje voor je zoon of dochter? Bij ons kun je ook in 2024 weer terecht voor boerderijfeestjes en paardenfeestjes. De eerste datums zijn weer boekbaar vanaf maart 2024 dus mocht je verzekerd willen zijn van een plaatsje boek dan alvast een datum naar keuze.

Op naar de … Feestdagen!
De laatste weken van het jaar vliegen alweer voorbij. Team Breehees gaat vanaf nu even fijn van de feestdagen genieten. Van 22 december t/m 4 januari zijn wij dan ook gesloten. We wensen jullie allemaal alvast fijne feestdagen toe!

Groetjes
Paardenjuf Carolien