Op vakantie met je paard

Kom bij ons op vakantie en neem je paard mee

Camping Breehees is de ideale locatie voor het doorbrengen van een paardenvakantie. In het voorjaar van 2023 hebben wij een prachtige nieuwe rijhal met maar liefst 27 stallen gerealiseerd. Daarnaast beschikken wij ook over een buitenbaan. Dit zijn natuurlijk de perfecte ingrediënten om op vakantie te gaan met je eigen paard. 

Van de 27 stallen waarover wij beschikken staan er vier in de verhuur voor onze gasten. Deze paarden komen niet bij onze kudde om er onder andere ook voor te zorgen dat we geen ziektes overbrengen. Je neemt je paard al voor slechts 25 euro per paard per nacht mee op vakantie bij ons. Binnen dit bedrag is de stal, stro en hooi beschikbaar. De paarden mogen overdag lekker op de wei staan waar ook 24/7 weidegang met een schuilstal mogelijk is. We vragen je wel om je eigen brok mee te nemen. Dit is dan ook niet in onze prijs inbegrepen. Wel mesten we de stallen uit voor jullie en zetten we de paarden waar gewenst mee op de wei.

Paardrijden tijdens je vakantie

Als je aankomt bij Camping Breehees kun je je eventueel aanmelden voor één van bovenstaande “paardenpakketten”. Dit kun je doen bij de receptie. Je hoeft dus niet op voorhand te reserveren. Op deze pagina kun je alvast wat mogelijkheden bekijken, en je natuurlijk alvast verheugen op de paardenpret!

Al onze lessen zijn vanaf 6 jaar en tot 12 jaar (en max 65 kg ruitergewicht) ben je ouder overleg dan eerst om teleurstellingen te voorkomen! Onze lessen zijn nooit volgeboekt want alle kinderen hebben het recht om deel te kunnen nemen. Maak je dus geen zorgen, alle kinderen die meedoen komen elke dag aan de beurt!

Stel jouw vraag aan

Paardenjuf Carolien